Over ons

Charlie’s Bread and Coffee,  misschien wel de gezelligste plek op de zeedijk van Knokke - Duinbergen.

Dagelijks kan je bij Charlie's terecht voor die kraakverse croissant, artisanaal gebakken brood, een lekker ontbijt, gezonde lunch, rijkelijk belegde broodjes, apero bites of die kleine dingen die nog nét ontbreken om jouw dag aan zee onvergetelijk te maken. Je favoriete krant en tijdschriften kunnen natuurlijk niet ontbreken.

Myriam en haar team laten je in haar winkel meteen thuis voelen. Al meer dan 8 seizoenen is zij een begrip en nog dagelijks worden ze overweldigd door de leuke reacties van haar gasten. Ja een klant bij Charlie’s is een gast én gasten, die moet je verwennen.  

Het team staat elke dag voor je klaar en dat mag je letterlijk nemen. We willen een plek creëren waar je je thuis voelt. Heb je zin in tomatensoep en vind je het niet terug, vraag het gewoon en wij gaan voor jou aan de slag. We werken met lokale producten, gaan zoveel mogelijk voor biologisch en vegetarisch. Dat is niet enkel gezonder voor jou maar ook voor het milieu, je medemens en de lokale economie.

Bij Charlie’s wordt uiteraard rekening met vegetariërs en veganisten gehouden. Ook de kleinsten worden niet vergeten. Een sandwich met choco, confituur of kaas? Uiteraard kunnen ze hiervoor bij ons terecht.

Kom en overtuig jezelf! Voor je het weet ben je één van onze vele vaste gasten!

        

 

© 2020 - 2024 Charlie's Takeaway | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel